Tisk koláží fotografií s lehkostí

07. 11. 2023, 12:20

Kompaktní fototiskárna HPRT CP4100, tisk koláží fotografií s lehkostí

Kolážový tisk fotografií se stal novým trendem těchto let. Ať už jste fotografický nadšenec vyjadřující svou uměleckou vizi nebo hrdý rodič zachycující vzácné okamžiky svého dítěte, poptávka po personalizovaných výtiscích koláží roste. Online služby tisku koláží však často přicházejí s nevýhodami, jako jsou dlouhé čekací doby na objednávky a omezená kreativita designu kvůli omezením šablon. To je místo, kde přichází na řadu kompaktní fototiskárna HPRT CP4100, která vám pomůže snadno vytisknout kolážové fotografie.

 

HPRT CP4100 je nákladově efektivní a cenově dostupná fototiskárna, která přináší výjimečnou hodnotu. Abychom vyhověli vaší touze po personalizaci, HPRT nabízí výkonnou aplikaci pro úpravu fotografií s názvem „HeyPhoto“. 

Tato aplikace poskytuje širokou škálu šablon pro tisk pasových fotografií a různé styly tisku. Co je ještě pozoruhodnější, je jeho funkce AR tisku. Jednoduše vytiskněte libovolný obrázek z videa a naskenujte jej pomocí aplikace, aby vaše fotografie ožily!

 

Jednou z výjimečných funkcí je funkce fotografické koláže. Tato aplikace pro úpravu fotografií nabízí řadu šablon pro tisk fotografických koláží, které podporují až 9 fotografií v jednom tisku. 

S naší rozmanitou řadou možností tisku koláže máte přístup k různým fotografickým výtiskům, včetně malých fotografických výtisků ve velikostech jako 2x2 a 2x3, stejně jako větších velikostí 4x4 fotografií Instagramu. Ať už vytváříte složité návrhy koláží nebo jednoduše kombinujete několik fotografií, je to snadné.

https://www.gremata.cz/fototiskarna-hprt-cp4100

Komentáře

Diskuze je prázdná.

Tento e-shop využívá cookies a bez jejich použití není schopen fungovat. Nesouhlasím s použitím cookies na tomto e-shopu (zobrazí se prázdná stránka).